Tabere recreativ – educaționale

Anul 2018 îți aduce distracția chiar la poalele muntelui. Cabana Claris poate fi tabăra ta de vară sau de săptămâna altfel.Drumeții montane, jocuri și concursuri, plajă, înot, Zoo, vizită la fabrica de mobilă, foc de tabără, excursii, seminarii, întâlniri educative, modă, actorie, tenis de masă, şah, table, dartz sunt doar câteva dintre ofertele noastre, de care vă veți bucura în tabere.

Activități și programe orientative:

Duminica – Vă așteptăm la noi cu prânzul după care liber la ,,cunoaşterea,, camerei și cabanei.

După masă ne cunoaştem şi învățăm să dansăm de la dansatori sportivi de performanță sau discuţii cu salvamoţii din zonă, profesori din diverse domeni, artisti.

Cina va fi urmată de un concurs de dans pentru toate vârstele.

Luni – servim micul dejun echipați de drumeție deoarece după acesta plecăm în excursie spre Lacul Breazova, să cunoaștem împrejurimile, spre Trei Ape sau M-ții Semenic. La inapoiere servim prânzul și ne odihnim.

Pentru a începe o după-masă plină de muncă, vă aşteptăm cu o ciocolată caldă după care învăţăm cum să aranjăm, servim sau găti o „gustare” pentru o masă de evenimente, să fim ospătari sau chiar recepționeri.

După cină punem în practică ceea ce am învățat și cea mai frumoasă masă aranjată sau gustare preparată pe echipe va fi premiată. Desigur urmează distracția: Karaoke Party!

Marți După micul dejun aveți program de voie (aveți la dispoziție: mese de pin-pong, darts, remi, table, monopoly, etc) până după-masa când ne vom întâlni pe terasa cabanei la un langoş cu brânză, jocuri și activități pe echipe, jocuri de rol tip teatru sau programe de dezvoltare personală. Vor fi seminarii pentru dezvoltare personală – creșterea stimei de sine, gestionarea eșecului, comunicarea eficientă, etc.

După cină încheiem sejurul cu un foc de tabără și Disco Party cu costumaţii la alegere. „Cea mai Cea” costumaţie va fi premiată!

Miercuri încheiem minivacanța cu Decernarea premiilor Claris după micul dejun și luarea de rămas bun într-un cadru familial deja petrecut în familia Claris.

Organizatori şi indrumători

Mihaela Stoica (manager în activitatea de turism, psihoterapeut & coach);
Claudiu și Ariana Stoica (dansatori sportivi de performanță, Campioni Naționali 2016 si medalie de bronz la Naționale 2015).

Tarife

Pachet de trei nopți de cazare cu pensiune completă și programul aferent: 350lei/sejur/persoană.