Tabere recreativ – educaționale pentru pitici, părinți și bunici

Tabere de vis Claris

Vara 2016 îți aduce distracția chiar la poalele muntelui. Cabana Claris va fi pentru două luni de zile tabăra ta de vară. Te poți bucura de un concediu altfel, de posibilitatea de a-ți petrece mai mult timp alături de copilul tău într-un mediu natural, departe de poluarea orașelor, îmbinând plăcutul cu utilul.

Drumeții montane, jocuri și concursuri, plajă, înot, zoo, vizită la fabrica de mobilă, foc de tabără, excursii, seminarii, întâlniri educative, modă, actorie, tenis de masă, şah, table, darts sunt doar câteva dintre ofertele noastre, de care vă veți bucura în tabere.

Locurile sunt limitate și se ocupă foarte repede, fapt pentru care vă invităm să urmăriţi oferta şi să vă înscrieţi fără să mai pierdeţi timpul.

[accordion titles=”Seria I, 29 iunie – 1 iulie 2016 (20locuri)” contents=”

Activități și program:

Miercuri după masa inscrierea și seara de cunoastere a participantilor, socializare. (cina)
Joi după micul dejun se pleacă cu microbuz pe M-tii Semenic: plimbare, vizită Schitul Sf. Ilie, Releul Semenic, picnic în natura. Optional Lacul Vulturilor. După masa invățăm să dansăm de la dansatori sportivi de performanță. Cina va fi urmată de o demonstrație de dans sportiv și concurs de dans pentru toate vârstele.
Vineri servim micul dejun echipați de drumeție deoarece după acesta plecăm în excursie spre Păstrăvărie sa cunoaștem împrejurimile. După servirea prânzului luam o pauză de odihnă să revenim cu forțe proaspete la un langoș pe terasă și dezbateri pe tema Modă și creație cu invitata noastră, om de modă Simona Schinteie. Cina va fi însoțită de Disco Party cu DJ Sandu, iar la lăsarea serii vom avea parte de foc de tabără, cântece și veselie.
Sâmbăta încheiem minivacanța cu Decernarea premiilor Claris după micul dejun și luarea de rămas bun într-un cadru familial deja, la ultimul prânz petrecut în familia Claris.

Organizatori şi indrumatori: Mihaela Stoica – manager în activitatea de turism și psiholog; Claudiu și Ariana Stoica, dansatori sportivi de performanță, medalie de bronz la Naționale2015; Simona Schinteie – design vestimentar, Sandu Schinteie – DJ „][/accordion]
[accordion titles=”Seria II, 13 iulie – 16 iulie 2016 (20locuri)” contents=”

Activități și program:

Miercuri după masa inscrierea și seara de cunoastere a participantilor, socializare. (cina)
Joi după micul dejun se pleacă cu microbuz în vizita la Resita: vizitam Gradina Zoologica, învațam cum se fabrica mobila la Fabrica de mobila Valber, vizitam Centru Civic Reșița unde ne vom delecta la prânz cu pizza și suc. Întoarcerea la Crivaia și program de odihnă până după masa când ne vom întâlni pe terasa hotelului la o ciocolată caldă sau cafea și concurs de desene. Cel mai inventativ desen va fi premiat – adulti și copii. Seara cina și Karaoke Party.
Vineri servim micul dejun echipați de drumeție deoarece după acesta plecăm în excursie spre Păstrăvarie alături de d-na profesor de biologie să cunoaștem natura. După servirea prânzului luăm o pauză de odihnă sa revenim cu forțe proaspete la un langoș pe terasă și concursuri cu multe jocuri pentru toate vârstele. Cina va fi insoțită de Disco Party cu costumații (cea mai fanny costumație va fi premiată), la lăsarea serii vom avea parte de foc de tabără, cântece și veselie.
Sâmbăta încheiem minivacanța cu Decernarea premiilor Claris după micul dejun și luarea de rămas bun într-un cadru familial deja, la ultimul prânz petrecut în familia Claris.

Organizatori şi indrumatori: Mihaela Stoica, manager în activitatea de turism și psiholog; Alina Suru, profesor de biologie „][/accordion]

Tarife  pachet de trei nopți de cazare cu pensiune completă și programul aferent

copii 300 lei / copil / sejur
adulţi 350 lei / persoana / sejur