Ofertă Team Building la munte!

Vino la munte si descopera reteta de succes a unui team building reusit!

Evenimentele de team-building trebuie sa fie o experienta deosebita, in cadrul careia intreaga echipa se bucura de activitati interesante, relaxare si mancare buna.

Prin structura sa, Cabana Claris este recomandata evenimentelor business premium, team-building-urilor de management, training, dar si altor tipuri de activitati corporate in afara biroului.

De ce noi? De ce Cabana Claris? Deoarece noi va oferim ceva UNIC in zona noastra: la doua activitati de doua zile cu pensiune completa desfasurate  la noi intr-un interval de doua luni primiti o noapte gratuita cazare pentru toti participantii evenimentelor, in intervalul duminica-joi pe baza de voucher! Si mai mult: pentru cinci activitati desfasurate de-a lungul unui an – Reducere 10% pentru petrecerea de sfirsit de an, in ianuarie! Rezervare 2 nopti cu pensiune completa si cina festiva cu bauturi incluse!

Conferintele cu intregul program le poti lasa in grija noastră – avem coach și trainer certificat și independent, John Maxwell Team la Cabana Claris, astfel că tariful este foarte avantajos dacă este preluat tot pachetul. Sala de conferință este oferită gratuit și dotata cu flipchart, proiector și sistem de proiectare, TV;

Mai mult decat atat, seara putem organiza un moment special de socializare cu gratare in aer liber, foc de tabara si bauturi traditionale. Un cadru deosebit, perfect incadrat in inima naturii. Sau seri tematice cu DJ si alte activitati la cerere pentru momentele de relaxare de dupa munca de peste zi!

Structura Cabana Claris

  • 14 camere duble cu balcon, 7 garsoniere, 8 camere duble mansarda si trei camere de patru locuri mansarda. Capacitate maxima de 84 de locuri.
  • sala de conferinte, lounge-area cu biblioteca, sala de jocuri (dartz, doua mese de tenis si multiple alte jocuri de masa), biciclete, acces internet in spatiile publice.
  • doua terase exterioare, foisor, gradina cu balansoare si sezlonguri pentru vara.

Tarife

Doua nopti cazare cu pensiune completa 50-65 EU/persoana/sejur in fuctie de meniu (ales pentru tot grupul), facilitati si sezon. Cofee-break suc, apa, ceai, cafea si patiserii in functie de cat se consuma exact! Sala de conferinte BONUS.